BAU-congres 2020

Het jaarcongres van de ‘Belgische Vereniging voor Urologie’ moest dit jaar online worden georganiseerd in plaats van in de traditionele grote conferentiezaal. ‘Meet U There’ koos de zaal op de bovenverdieping van het Van der Valk Hotel met panoramisch uitzicht over Brussels Airport. We bouwde de zaal om tot een volledig uitgeruste online studio. Alleen de sprekers en panelleden mochten aanwezig zijn in de zaal en namen plaats met corona-proof social distancing. Sprekers in de zaal en online sprekers hielden hun presentaties en namen deel aan de vragenrondes.

Nieuwsoverzicht

 • Onze service achter de (online) schermen.

  Onze eerste online zeer succesvolle ervaringen dateren al van tien jaar geleden toen een IJslandse vulkaan (met een onuitspreekbare naam) uitbrak.

  Meer lezen
 • BAU-congres 2020

  Het jaarcongres van de ‘Belgische Vereniging voor Urologie’ moest dit jaar online worden georganiseerd in plaats van in de traditionele grote conferentiezaal. 

  Meer lezen
 • 18 de ‘Gault & Millau Awards’ en de ‘lancering Belux Gids 2021’

  ‘Gault & Millau België’ was genoodzaakt door de coronacrisis om de geplande evenementen in 2020 te herbekijken. De ‘Chocolatier Awards 2021’ werden op 19 oktober georganiseerd volgens de geldende covid-19-beperkingen, als een live-evenement met slechts een beperkt publiek in de zaal.

  Meer lezen
 • SME Assembly 2020 & European Small & Mid-Cap Awards 2020

  De eerste online en virtuele SME Assembly werd georganiseerd samen met het Duitse voorzitterschap van de raad van de Europese Unie. 

  Meer lezen
 • Een hybride Corona-veilige Algemene Vergadering

  De algemene vergadering van dit jaar kon niet zoals gewoonlijk worden georganiseerd in de grote volledig uitgeruste conferentieruimte van AVC-Puls.

  Meer lezen
 • Een flexibele creatieve gepersonaliseerde achtergrond

  Ons hoge resolutie LED-scherm van 7m x 3m in de online & hybride ‘Studio 500’ werd ook nu weer  gebruikt als creatieve gepersonaliseerde achtergrond voor de algemene vergadering van ‘de Confederatie Bouw ’ op 23 september 2020.

  Meer lezen
 • ITAA het Instituut voor Belastingadviseurs & Accountants

  Het lege grote ‘Auditorium 2000’ in Brussels Expo werd door ons omgebouwd tot een online studio, voor de eerste algemene vergadering van het ITAA.

  Meer lezen
 • Don't Cancel Your Event

  But keep your participants informed, even when they are not allowed to travel... You can easily inform your complete audience even in an (almost) empty meeting room. It is not necessary to cancel your event completely even when your keynote speakers and attendees are not traveling.

  Meer lezen
 • Lustrumcongres 20 jaar VBT

  De ‘Vlaamse Beroepsvereniging voor Tandartsen’ verzamelde haar leden voor het jaarlijkse VBT-congres in ‘Hilton Antwerp Old Town’. 

  Meer lezen
 • NATO

  NATO vertrouwde de volledige audiovisuele ondersteuning tijdens hun ‘NAC/MC Away Day’ event, opnieuw toe aan AVP.

  Meer lezen