Meeting support

AVP biedt een grote waaier aan audiovisueel materiaal en diensten om uw meeting, roadshow, product presentatie, trainingssessie, marketing interview, videoconferentie, interactieve voting sessie, etc..., optimaal te ondersteunen.

Wij verzorgen de volledige audiovisuele ondersteuning, zodat u zich 100% kan focussen op het overbrengen van uw boodschap en de deelnemers in de zaal.

Een perfecte geluidsversterking en aangepaste projectie zijn cruciaal om de volle aandacht van uw publiek te behouden. Conferentiemicrofoons voor alle deelnemers om uw debat of vraag & antwoord-ronde in goede banen te leiden. Simultaanvertaling is misschien aangewezen voor uw internationaal publiek.

Deelnemers van over de hele wereld uitnodigen om te participeren tijdens uw meeting en debatten kan eenvoudig met een telefoon conferentiesysteem, telefoon-interface of via een video-conferentie. Een mooi alternatief om tijd en reiskosten te besparen.

En om alles tijdens uw presentaties vlot te laten verlopen besteden we extra aandacht aan eventuele randapparatuur zoals retourschermen, cue lights, sprekersklok, de juiste beeldswitching en IT-apparatuur, ...

Indien gewenst personaliseren we de zaal ook met uw company branding, aangepaste sfeerverlichting en zo veel meer. 

Neem zeker contact met ons op voor uw volgende meeting.